Pressemelding - Toppfotballsatsing for kvinner i Tromsø

Postet av Fløya IF den 23. Sep 2020

Styrene i IF Fløya og Tromsø IL inviterer til en felles pressekonferanse i dag klokken 14.30 på Alfheim Stadion.

 

IF Fløya og Tromsø IL har et ønske om å finne sammen om en tydelig toppfotballsatsing for kvinner i Tromsø og Nord Norge.

 

Det er nedsatt en egen arbeidsgruppe utgått fra styrene i hvert av idrettslagene. Mandatet er å utarbeide et forslag til en spisset satsing med siktemål å etablere et topplag i Tromsø. Samarbeidet skal gi et resultat som er bedre enn summen av dagens satsinger i de respektive klubber.

 

Arbeidsgruppen skal løpende rapportere til styrene i idrettslagene, slik at styrene kan fremlegge et samlende forslag til årsmøtet i de to klubbene. Målet er at forslaget om toppfotballsatsing kan behandles inneværende år og implementeres fra og med neste sesong.


0 Kommentar

Jonas Johansen er ny utviklingsansvarlig i IF Fløya

Postet av Fløya IF den 9. Sep 2020

IF Fløya har ansatt Jonas Johansen som ny utviklingsansvarlig i klubben fra og med 1. januar 2021. Brede Gjestvang som overtok stillingen midlertidig i august går tilbake til sin opprinnelige stilling som hovedtrener for Fløya damer 2.

 


Jonas er en av de største profilene i Nordnorsk fotball de siste 20 årene. Erfaringen som spiller, trener og spillerutvikler kombinert med innovative tanker rundt moderne spillerutvikling passet perfekt med IF Fløya`s strategier for fremtiden. Jonas har blant annet hatt tett oppfølging av den tidligere Fløya-spilleren og nå Manchester United-klare Isak Hansen-Aarøen.

 

Velkommen skal du være Jonas!

 

I en kommentar til www.floya.no sier Jonas:

For meg er dette en kjempespennende utfordring som jeg gleder meg til. Jeg kommer fra en fotballfamilie som er oppfostret i Fløyaland selv om vi er kjent som en TIL-familie. Jeg har 3 søstre der 2 av de har spilt lenge for Fløya og jeg har sett uendelig mange Fløyakamper. Denne jobben «trigget» meg veldig da jeg de siste årene har jobbet med spillerutvikling i TIL og har mange tanker om hvordan dette skal utføres på. Mine tanker om jobben er at vi som klubb skal skape et utviklingsmiljø der spillerne og trenerne får et sterkt eierforhold til sin egen utvikling. Et eksempel på dette er hvis jeg som trener mener en spiller trenger å utvikle en ferdighet, men spilleren selv ikke er enig, kommer vi ikke langt. Spillerne selv må være utvikling orienterte og være med på å forme sin egen utvikling. Ellers mener jeg at fasilitetene og anleggsbiten rundt Fløyabanen er av topp standard og gir en kjempemulighet for fortsatt utvikling av klubben som helhet. Heia Fløya!!!


0 Kommentar

Oppstart for gutter og jenter født i 2015

Postet av Fløya IF den 19. Aug 2020

Fløya starter opp med ny treningsgruppe og ønsker gutter og jenter født i 2015 hjertelig velkommen. 


Vi ønsker å bidra til fysisk aktivitet, samhold, fellesskap og masse gøy for de minste!


Tid: Første økt er torsdag 27. august kl. 17.00. Det går selvfølgelig fint å melde seg på etter denne datoen dersom den ikke passer.

Sted: Gymsalen i 3. etasje i Fløyahallen


Meld gjerne interessen til post@floya.no med spillernavn, fødselsdato, samt kontaktinfo på foresatte.

Av hensyn til smittevernregler med antall personer tilstede ber vi om forståelse for at kun én foresatt blir med på hver økt.


Har du spørsmål rundt dette? Ring Thomas på 41528538.


0 Kommentar

Poeng på damelaget og nedtur for herrelaget

Postet av Fløya IF den 20. Jul 2020

Denne helga var det tid for årets første hjemmekamp for både dame- og herrelaget. Lørdag tok damelaget imot Amazon Grimstad til en jevn kamp på Fløya Arena. Gjestene fra Sørlandet startet kampen best og gikk tidlig i ledelsen. I andre omgang presser vi på for en utligning og blir belønnet gjennom en scoring fra Vilde. Begge lag har muligheter til å avgjøre kampen men det ender 1-1.


Herrelaget fikk en tung dag hjemme mot fjorårets 1.divisjonslag, Skeid. Etter 30 jevnspilte minutter scorer Skeid to kjappe mål. I andre omgang tar Skeid kommandoen fra start og gir seg ikke før det står 0-6 på resultattavla. 


Til helga venter nye spennende bortekamper mot Stabæk for damelaget og Eidsvold for herrelaget. Vi går for årets første trepoengere for Fløya! 0 Kommentar

Tøff seriestart for både damene og herrene

Postet av Fløya IF den 14. Jul 2020

Endelig skulle vi få muligheten til å sparke i gang årets sesong! Søndag serieåpnet damelaget mot ØHIL på bortebane. Etter en jevnspilt første omgang scorer vertene like før pause. I andre omgang får vi fire nye baklengsmål som gjør at resultatet til slutt blir 5-0. Vikarierende lagleder, Brede Gjestvang konkluderer med at vi taper mot et sterkt ØHIL, men at kampen var mer jevn enn det resultatet tilsier. Vi skaper flere gode sjanser til å score men må bli tøffere innenfor begge 16-meterne for å vinne disse kampene.


Herrelaget debuterte i PostNord-ligaen med bortekamp mot et VIF2 lag med hele 9 A-lagsspillere. Til tross for dette er det vi som har mest ball i en sjansefattig første omgang. I andre omgang legger VIF2 et stadig større press på oss, noe som resulterer i uheldig baklengsmål etter en corner på slutten av kampen. De fleste spillerne våre debuterte på dette nivået i denne kampen og herrene la ned en heroisk innsats.


I en annerledes og tettpakket fotballsesong 2020 har vi ikke tid til annet enn å se framover og til helgen er det nye muligheter for å slå tilbake på Fløya Arena for både dame- og herrelaget. Damene møter Amazon Grimstad på lørdag klokken 17.00. Herrene skal i aksjon mot Skeid på søndag klokken 16.30. Les mer om tilskuer- og billettinformasjon i egen sak.

Vel møtt!


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline