Fløya - Koronaviruset

Postet av Fløya IF den 4. Apr 2020

Koronaviruset har på kort tid rammet og endret situasjonen i samfunnet vi lever i. Liv og helse går foran alt, og vi deltar alle på en felles dugnad for å bekjempe viruset. Samtidig kjemper mange idrettslag og foreninger en kamp for å kunne tilby aktiviteter for barn og unge også etter krisen. Koronaviruset skaper flere utfordringer for IF Fløya og lagene i klubben. Avlyste arrangementer og bortfall av dugnadsmuligheter gir tapte inntekter. Samtidig opplever sponsormarkedet vårt de samme økonomiske utfordringene. 

Målet med denne fiktive, men høyst reelle kampen, er å ha en oppegående og sterk klubb som er klar for å gi barn og ungdom et godt tilbud når krisen er over. Dette er en kamp vi ikke skal tape! Klarer vi å «fylle» arenaen til denne kampen slik at vi bevarer vårt kjære IF Fløya?

Vi trekker ut to vinnere av sesongkort blant deltakerne!

Billettpris: valgfritt beløp over 50 kr.

Vipps til 601912
0 Kommentar

Fløyahallen holder stengt til over påske

Postet av Fløya IF den 3. Apr 2020

IF Fløya har besluttet å holde Fløyahallen stengt til over påske. Norges idrettsforbund har i samråd med Helsedirektoratet åpnet opp for idrettsaktivitet under generelle retningslinjer. IF Fløya ønsker å avvente spesifikke retningslinjer for fotballaktivitet fra Norges Fotballforbund. Styret vil i løpet av påsken utarbeide retningslinjer basert på Norges Fotballforbunds utspill, tilpasset våre anlegg. 


I utgangspunktet vil disse retningslinjene bli for krevende til å kunne starte opp med barnefotballen med det første. Helse og sikkerhet kommer først i den situasjonen vi alle er inne i nå. 


God påske og ta vare på deg selv!


0 Kommentar

Årsmøtet 2020 er utsatt

Postet av Fløya IF den 17. Mar 2020

Styret i IF Fløya har besluttet å utsette årsmøtet inntil videre. Styret avventer situasjonen som er preget av usikkerhet. Ny dato for årsmøtet er derfor ikke fastsatt ennå. Siste frist er i midlertid 15. juni, en dato fastsatt av Norges Idrettsforbunds generalsekretær.

 

Styret baserer sin beslutning på anbefaling fra Troms og Finnmark idrettskrets samt smitterisiko som medfører at befolkningen skal unngå store forsamlinger.0 Kommentar

Stopp i aktivitet for yngres avdeling

Postet av Fløya IF den 12. Mar 2020

IF Fløya stopper all aktivitet for yngres avdeling med umiddelbar virkning. Dette omfatter både treninger og kamper, herunder vinterseriekamper. IF Fløya har ikke annen informasjon enn det som er offentlig kjent men iverksetter dette tiltaket som en del av utøvelsen av samfunnsansvaret. IF Fløya gjør dette for å bidra til å ta ned risikoen for smittespredning. Dette vil være status inntil videre. Det vil bli gjort løpende vurderinger.  


For eventuelle spørsmål kontakt daglig leder i IF Fløya: thomas@floya.no


0 Kommentar

Signal Cup 2020

Postet av Fløya IF den 3. Mar 2020

Vi har den glede å invitere alle lag/spillere født 2005-2014 fra hele Troms fylke til vårens vakreste fotballopplevelse i Fløyahallen og på Fløya Arena.

 

Påmelding her: https://signalcup.cups.nu/nb/j/reg

Påmelding. Frist 17. april.

 

Kampoppsett vil være klart senest tirsdag 21. april. Info også pr. e-post til registrert kontaktperson, på www.floya.no og https://signalcup.cups.nu

 

Årskullet 2005 – 2006 spiller 9-er, 27 min. kamper. Min 3 kamper. 

Påmeldingsavgift kr. 2 000,-

Årskullet 2007 – 2008 spiller 9-er, 27 min. kamper. Min 3 kamper. 

Påmeldingsavgift kr. 2 000,-

Årskullene 2009 - 2010 spiller 7-er, 17 min. kamper. Min 4 kamper. Påmeldingsavgift kr 1 500,-

Årskullene 2011 - 2012 spiller 5-er, 17 min. kamper. Min 4 kamper. Påmeldingsavgift kr 1 100,-

Årskullene 2013-2014 spiller  3v3, 15 min kamper. Min 3 kamper Påmeldingsavgift kr 500,-

 

For mer informasjon om turneringen kan du trykke på denne linken: http://www.floya.no/p/16599/signal-cup 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline