Mikael takker for seg

Postet av Fløya IF den 28. Nov 2020

Vår meget dyktige hovedtrener for herrelaget takker for seg etter et lærerikt år med opp og nedturer i Fløya. Sportslig sett ble det som forventet et tøft år men Mikael, teamet og spillerne har holdt motet oppe og vist karakter gjennom hele sesongen. Det har vært stor fremgang etter noen tøffe kamper i starten av sesongen, noe som gir troa på at vi kan ta ytterligere steg neste år. Dessverre blir det uten Mikael som søker nye utfordringer i TIL.


"Jeg er veldig glad for at jeg fikk muligheten i Fløya. Det har vært et artig år, selv med dårlige resultater. Jeg har lært mye og fått venner for livet. Vil også takke styret og administrasjonen for all tillitt og hjelp gjennom sesongen."


Mikael har som ung trener kommet inn som et friskt pust med sitt engasjement og moderne tilnærming til trenerfaget. Han gikk uredd til en tøff oppgave som hovedtrener i PostNord-ligaen og har tatt store steg med en ung og sulten spillergruppe. Mikael har også fulgt opp yngres lag og trenere som har ønsket inspirasjon i treningshverdagen. IF Fløya takker for innsatsen og ønsker Mikael all lykke i fremtiden.


På gjensyn!


0 Kommentar

Årsmøte 2020 - invitasjon Teams

Postet av Fløya IF den 17. Nov 2020

Det er sendt ut link til møterommet på Teams til samtlige påmeldte til årsmøte 2020.


Vi har mottatt noen tilbakemeldinger om at denne ikke har nådd fram. Vi sjekker dette i løpet av formiddagen onsdag 18. november. 


0 Kommentar

Endring til digitalt årsmøte

Postet av Fløya IF den 11. Nov 2020

Pga endringer i de nasjonale tiltakene for å begrense covid-19 smitte har IF Fløya besluttet å avholde et digitalt årsmøte istedenfor et fysisk årsmøte.

Påmeldingen har oversteget maks antall personer for et innendørs arrangement.

 

Påmeldingsfristen er utvidet til mandag 16.11.20 kl. 12.00. Dette for å kunne kontrollere de stemmeberettigede i forkant av årsmøtet. De som allerede er påmeldt er registrert.

De påmeldte vil tirsdag 17. november få tilsendt en link for deltakelse på det digitale årsmøtet.

 

Årsmøtet starter 18. november kl. 19.00 men vi åpner rommet 18.30 slik at alle skal rekke å være inne til start.

 

Dersom du er medlem og av særskilte årsaker er forhindret fra å delta digitalt så ta kontakt med daglig leder, Thomas Båtnes Braaten på 41528538 eller thomas@floya.no.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline