Fløyaturneringa 2019 - Lørdag 26.1.

Postet av Fløya IF den 11. Des 2018

Vi har den glede å invitere alle mini- og lille-lag fra hele Troms fylke til vinterens store fotballopplevelse for alle under 12 år i Fløyahallen til 5er turnering.

Påmelding LINK 

Se også: www.floya.no.   Påmelding Frist for påmelding: 16. januar

Da er det klart for påmelding til Fløyaturneringa 2019. I 2018 var det 100 påmeldte. Fløyahallen vil bli fylt med fotballglede både fredag, lørdag og søndag. De enkelte klassene og puljene vil bli avviklet i løpet av noen timer en av dagene.

REGLER - KAMPER – LAG – SPILLERE

Hvert lag får minst 4 kamper à 17 minutter, men alt avhenger av antall påmeldte lag i klassen. Lagene vil så langt det lar seg gjøre bli inndelt i puljer etter fødselsår med 5 lag i hver pulje. Årsklassene er; 2013 tom 2007. 2007-2011: Hvert lag består av keeper og 4 utespillere. Etter avtale lagene imellom kan lagene stille med flere utespillere. Dette må avtales i god tid før kampstart. Kampene avvikles på 1/3 bane i Fløyahallen.  De yngste (2013/2012) spiller sine kamper i 3-er baner nede på kunstgresset.

Vi vil tilstrebe at de eldste klassene får spille sine kamper i den midterste hallen da denne er størst. Utspark fra keeper er ikke tillatt i klassene 11- og 12 år når ballen har vært ute av spill. Vi gjør oppmerksom på at et lag som ligger under med 5 mål kan sette inn en ekstra utespiller. Ved ti mål kan enda en spiller settes inn.  Utover bestemmelser som fremgår av denne invitasjon vil kampene avvikles etter NFF`s reglement for barnefotball. https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/spilleregler---barnefotball-612-ar/#Toppen


Frist for påmelding: 16. januar.

Påmelding LINK 

Påmeldingsavgift 3er fotball kr. 800,-.

Påmeldingsavgift øvrige: kr. 1.200,- pr lag.

Det vil bli medaljer til alle.  Premieutdeling og fotografering av lagene i sosialrommet etter lagenes siste kamp.  KAMPOPPSETT vil være klart senest Tirsdag 22. januar.

Info også pr e-post til registrert kontaktperson, på www.floya.no og vår facebookside


OVERNATTING

IF Fløya kan tilby godkjente lokaler for OVERNATTING til utenbys lag.  Kontakt Magne Ripman, mobil 957 55 438 eller e-post magne@floya.no for nærmere info.


Velkommen til Fløyaturneringa 2019


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline