Poeng på damelaget og nedtur for herrelaget

Postet av Fløya IF den 20. Jul 2020

Denne helga var det tid for årets første hjemmekamp for både dame- og herrelaget. Lørdag tok damelaget imot Amazon Grimstad til en jevn kamp på Fløya Arena. Gjestene fra Sørlandet startet kampen best og gikk tidlig i ledelsen. I andre omgang presser vi på for en utligning og blir belønnet gjennom en scoring fra Vilde. Begge lag har muligheter til å avgjøre kampen men det ender 1-1.

Herrelaget fikk en tung dag hjemme mot fjorårets 1.divisjonslag, Skeid. Etter 30 jevnspilte minutter scorer Skeid to kjappe mål. I andre omgang tar Skeid kommandoen fra start og gir seg ikke før det står 0-6 på resultattavla.

Til helga venter nye spennende bortekamper mot Stabæk for damelaget og Eidsvold for herrelaget. Vi går for årets første trepoengere for Fløya!