Hvordan bli medlem av IF Fløya

Hvis du eller ditt barn ønsker å bli medlem av IF Fløya vil denne beskrivelsen gi deg en oversikt over hvordan dette gjøres.

Send en e-post til post@floya.no om at spiller, født dato og år, adresse, tlf og mail, ønsker å bli medlem. Om det er en spesiell gruppe som ønskes må dette også beskrives med lagsnavn eller navn på trener/lagleder.

Gå inn på https://minidrett.nif.no/ . Her administrerer du alle dine verv og medlemskap i norsk idrett. Hvis du ikke allerede er medlem velg «Ny bruker» å registrer dine personalopplysninger. Husk at dette er dine og ikke ditt barns opplysninger som skal registreres.

For foreldre: Legg til nytt familiemedlem. Velg eksisterende eller ny registrering dersom ditt barn ikke er registrert fra før. Husk at andre idrettslag også bruker denne løsningen så hvis ditt barn har vært eller er med på annen idrett er de kanskje registrert før. Hvis systemet finner en dublett vil du få melding om dette. Legg inn korrekte opplysninger, også e-post og mobil!

For deg eller ditt barn: Velg fanen medlemskap og finn ny klubb. Her velger du fylke, kommune, idrett og gren. Skriv gjerne inn navnet Fløya. Velg så Fløya IF og fotball eller bueskyting til høyre. Husk å legg til all informasjon, mobil og e-post.

NB! Husk at fanen må være ORANSJE for den personen som skal meldes inn i IF Fløya!

Gå til medlemskap og trykk Finn klubb.
Skriv Fløya
Velg idrett FOTBALL
Velg fylke TROMS.
Merk Fløya IF
Fotball, Bueskyting
Trykk ENTER

Da får du opp Fløya IF, Kryss av og så send søknad.
Hvis du til høyre får opp en valgbar rute mellom Fotball eller Bueskyting, velg det du ønsker.

Skulle du ha problemer med å få innmeldingen gjennomført, se denne lenken for forklaring: https://itinfo.nif.no/Min_idrett_Brukerveiledninge...

Interaktiv veiledning på Youtube:
Vi vil da motta en forespørsel om medlemskap og vi har også de nødvendige opplysninger riktig registrert om det kommende medlem. Dette sikrer god og riktig informasjon.

Det er på disse sider du administrerer personopplysningene om deg og dine barn. Det er også på denne siden du finner tilsendte kontingentkrav og andre avgifter fra klubben. Her vil også påmelding til idrettsarrangementer og kurs bli registrert.

Hvis du ønsker å melde deg ut av idrettslaget, gjøres også dette på samme side. Velg «klubb», og til høyre på siden «detaljer» for den gruppen du vil melde deg ut av. Her får du opp et valg for å «Melde ut». Din utmelding er nå formelt registrert. Husk det er ikke tilstrekkelig å utebli fra treninger eller gi muntlig beskjed til trener om at du slutter.


Levert av IdrettenOnline