Herrekamp i juli

Postet av Fløya IF den 4. Jul 2022

I juli har herrelaget kun 1 hjemmekamp her på Fløya Arena. Er du i byen og har tid denne søndagsettermiddagen så stikk innom!


- Søndag 24. juli kl.15:00 mot FUVO -


Billettpriser

Ordinær: 100,-

Student, honnør: 50,-

Ungdom opptil 18 år: Gratis


Vi har kiosk!

Åpen hall hele juli!

Postet av Fløya IF den 4. Jul 2022

Hei hå da var det sommer og Fløyahallen har åpen hall hele juli! Det vil si at det er åpent for gratis uorganisert trening innenfor oppsatte tidspunkt for alle som ønsker det :)


Tidspunkt:

Hele juli mandag-torsdag 10:00-14:30.


Vær obs på at det ikke vil bli fast tilsyn i åpningstida.


God sommer!
Fløya 100 år idag!

Postet av Fløya IF den 24. Jun 2022

Hipp hurra! Fløya er i dag hele 100 år! 🥳🤩


Mye har skjedd siden 16-17 gutter gikk sammen og stiftet fotballforeningen helt tilbake i 1922. Den gang het klubben Frigg i 4 år, til vi ble nødt til å skifte navn siden «Frigg» var allerede i bruk. Dermed landet navnet på «Fløya», oppkalt etter Fløyafjellet som guttene hadde hatt mange flotte fjellturer til.


Nå skal ikke vi kjede dere med mange historiedetaljer, men de som er interessert kan ta en titt på vårt bildegalleri, og lese en kort fortalt historiesammendrag på vår hjemmeside.


Vi i administrasjonen ønsker alle Fløyavenner en flott jubileumsfredag og riktig god sommer! 💚💚💚


PS: Vi satser på å ordne en formell tilstelning i september da folk har kommen tilbake til en mer normal hverdag etter ferietid 😎😎


Helle Feldt Kræmer-Andressen

Postet av Fløya IF den 23. Jun 2022

Det er med sorg Fløya mottok dødsbudskapet om Helle Feldt Kræmer-Andressen som gikk bort igår.


Helle spilte for Fløyas damelag i toppserien 2007-2010 i hele 53 kamper. Hun er rangert som nr 15 i vår adelskalender over antall spilte toppseriekamper mellom 1990 og 2010. Hun beskrives som en positiv jente med et godt Fløyahjerte som alltid stilte opp for klubben når det var behov. Hun bidro på mange områder i klubben, også etter nedrykket fra Toppserien.


Vi sender våre dypeste kondolanser til Helles familie og venner.

Fritidskortet

Postet av Fløya IF den 22. Jun 2022

Husk at fristen for å søke om Fritidskortet er 30. juni!


Tromsø kommune dekker inntil 800,- per halvår til fritidsaktivitet for barn og unge. Fritidskortet er for alle i alderen 6-18 år og som bor i Tromsø kommune. Det gjelder alle typer organisert aktivitet innenfor kultur eller idrett. Hent ut fritidskortet for din aktivitet på tromso.friskus.com innen 30. juni.


Les mer på Tromsø kommune sine sider

Støtte til kultur- og fritidsaktiviteter | Tromsø kommune (tromso.kommune.no)