Elin tatt ut til dobbel landskamp mot Italia

Postet av Fløya IF den 20. Des 2016

Fløya gratulerer Elin som er blitt tatt ut til dobbel landskamp mot Italia 10.-16. januar. Fløya er stolte av Elin.Fløyabuff i julegave?

Postet av Fløya IF den 9. Des 2016

Fløyabuffen har kommet! Vi selger denne til nonprofit, kr. 50,-.

Kan hentes/kjøpes på Fløyakontoret i kontortid, man-fre 08:30-15:30.Invitasjon Fløyaturneringa 2017

Postet av Fløya IF den 14. Nov 2016

Invitasjon Fløyaturneringa 2017 Fløyahallen fredag 27.1. – søndag 29.1.

Vi har den glede å invitere alle mini- og lille-lag fra hele Troms fylke til vinterens store fotballopplevelse for alle under 12 år i Fløyahallen.

Se også: www.floya.no.Påmelding her.Frist for påmelding: 13. januar.

Da er det klart for påmelding til Fløyaturneringa 2017. I 2016 var det 120 påmeldte lag og dette er maks av vi kan ha av påmeldte lag. Fløyahallen vil bli fylt med fotballglede både fredag, lørdag og søndag. De enkelte klassene og puljene vil bli avviklet i løpet av noen timer en av dagene.

REGLER -KAMPER – LAG – SPILLERE

Hvert lag får minst 4 kamper à 17 minutter. Lagene vil så langt det lar seg gjøre bli inndelt i puljer etter fødselsår med 5 lag i hver pulje. Hvert lag består av keeper og 4 utespillere. Etter avtale lagene imellom kan lagene stille med flere utespillere. Dette må avtales i god tid før kampstart. Kampene avvikles på 1/3 bane i Fløyahallen.De yngste spiller sine kamper i gymsalen i 3. etg.

Vi vil tilstrebe at de eldste klassene får spille sine kamper i den midterste hallen da denne er størst. I de yngste klassene gjør vi også banen noe kortere. Utspark fra keeper er ikke tillatt i klassene 11- og 12 år når ballen har vært ute av spill. Vi gjør oppmerksom på at et lag som ligger under med 5 mål kan sette inn en ekstra utespiller. Ved ti mål kan enda en spiller settes inn.Utover bestemmelser som fremgår av denne invitasjon vil kampene avvikles etter NFF`s reglement for barnefotball. https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregl...

Frist for påmelding: 13. januar.

Påmelding her.

Påmeldingsavgift 3er fotball kr. 700,-.

Påmeldingsavgift øvrige: kr. 1.200,- pr lag.

Det vil bli medaljer til alle.Premieutdeling og fotografering av lagene i sosialrommet etter lagenes siste kamp.Kampoppsett vil være klart senest mandag 23. januar.

Info også pr e-post til registrert kontaktperson, på www.floya.no og vår facebookside.

OVERNATTING

IF Fløya kan tilby godkjente lokaler for OVERNATTING til utenbys lag.Kontakt Magne Ripman, mobil 957 55 438 eller e-post magne@floya.no for nærmere info.

Velkommen til Fløyaturneringa 2017Jentene styrker sin posisjon i Fløya

Postet av Fløya IF den 31. Okt 2016

Det har vært en fantastisk helg for Fløyajentene!

Søndagen begynte med at Damene slo Lyn 3-0 og befestet sin posisjon i toppen av 1. divisjon. Videre debuterte vårt J06 lag i turneringen Kvaløyjentene med en flott innsats. Søndagen ble avsluttet med at vårt nye J19 lag gikk hen å vant Kvaløyjentane turneringen med 5-2 over KSK.

Jentefotballen i Fløya er på vei oppover, dette er bare begynnelsen på noe stort!Stem fram Celine Negård til Årets spiller i 1 divisjon

Postet av Fløya IF den 24. Okt 2016

Vår egen Celine Nergård er blitt nominert til Årets spiller i 1. divisjon.

Vær med å stem Celine frem!!!

Her stemmer duDe første tilskuerne er på plass på ny tribune

Postet av Fløya IF den 21. Okt 2016

I dag observerte vi de første tilskuerne på fløya sin tribune. Arbeidet går nå fort fremover og vi ser tydelige fremskritt for hver dag. NB! Tilskuerne hadde ikke betalt inngangspenger...Vårt fantastiske herrelag

Postet av Fløya IF den 11. Okt 2016

Lørdag feiret Fløya vårt fantastiske herrelag som i år har vårt suverene i 3. divisjon avd 12. Når laget i tillegg cruiser inn til 9-0 hjemme i siste kamp levner de ingen tvil om hvilke lag som har vært det beste i år. Hele Fløya gratulerer!!Fløya søker Hovedtrener Damer A og Spillerutvikler NTG

Postet av Fløya IF den 29. Sep 2016

IF Fløya har spilte i toppserien i 12 sesonger fra 1990 frem til 2010 og spiller i dag i 1.divisjon. Fløya har gjennom tidene hatt flere spillere på de forskjellige landslag, og har i dag 2 spillere på landslag. Fløya har mål om å være Nord-Norges topplag på kvinnesiden innen fotball og i Fløya er forholdene lagt til rette ved gode anleggsfasiliteter i Fløyahallen og Fløyabanen.

Norges Toppidrettsgymnas (NTG) er en frittstående, videregående skole, som gir unge idrettstalent mulighet til å kombinere satsing på toppidrett med videregående skole. NTG skal bidra til at utøvere i løpet av sin karriere spiller på høyeste nivå nasjonalt/internasjonalt, kvalifiserer seg til ønskede høyere studier og utvikler gode holdninger.

Fra 1.1.2017 skal Fløya, i samarbeid med NTG, ansatte spillerutvikler/trener for jenter/damer. Treneren vil bli engasjert som hovedtrener for Fløya damer og spillerutvikler/lærer i NTG gruppen. Stillingen NTG går ut skoleåret 2016-17, med mulighet om forlengelse og for IF Fløya ut sesongen 2017 med muligheter for forlengelse.

Se www.floya.no for nærmere informasjon om stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen kan rettes til:

Sportsdirektør Sture Grønli – 98487852 – sture@ntg.no

Daglig leder IF Fløya John W. Olsen, mobil 9155 6411 - john@floya.no

SØKNADSFRIST: 16. Oktober 2016.

Søknad med cv sendes pr. e-mail til sportsdirektør NTG, Sture Grønli: sture@ntg.no

og til daglig leder IF Fløya, John W. Olsen: john@floya.no

Nærmere informasjon om stillingene;

Stillingene innebærer blant annet:

-Ansvar for individuell og helhetlig oppfølgning av spillere. Dette innebærer blant annet spillersamtaler, målsettingsplan, hybeloppfølging, rekruttering og veiledning innenfor «24-timersrammen».

-Samarbeid med NTGs øvrige trenere og lærere.

-Treningsaktiviteten foregår på morgen/formiddag på NTG og ettermiddag/kveld i Fløya.

-Kampgjennomføring for Fløya Damer.

oHovedtrener Fløya A damer.

Vi ønsker en person med følgende kvalifikasjoner:

Faglig:

-Formell fotballfaglig kompetanse.

Personlig:

-Utadvendt, selvstendig og ansvarsbevisst.

-Stå på vilje, fleksibel og stort engasjement.

-Utviklingsorientert.

-Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

-Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi kan tilby:

-Aktivt og dynamisk miljø.

-Utfordringer og høye forventninger.

-Lønn etter avtale.

-Pensjonsavtale i SPK og SB1 Forsikring.

Stillingene kan søkes adskilt eller samlet. Ta gjerne kontakt med John W. eller Sture.Kursplan høst 2016

Postet av Fløya IF den 15. Sep 2016

Kurs Plan TFK - TIK.pdf

Hei, her ligger kursplanen for høst 2016 fra TFK og TIK. Se Grasrottrener spesielt.

Delkurs 1 avholdes 29.-30. oktober i Tromsø. Påmeldingsfrist 21. oktober via www.minidrett.no

Delkurs 2 avholdes 3.-4. desember i Tromsø. Påmeldingsfrist 25. november via www.minidrett.no

Fløyadagen søndag 11. sept. kl. 12:00-19:15

Postet av Fløya IF den 30. Aug 2016

Fløya Quiz Aktivitet høst 2016

Søndag 11. september er det tid for fotballprat, hygge, konkurranser, aktiviteter, quiz, grilling og til slutt 2 knallkamper; først med vårt damelag i 1 divisjon og så med vårt herrelag i 3 divisjon.

Sett sammen et tremannslag med en fra aldersgruppen 5-10 år, en fra 11-17 år og en som kan være eldre enn 18 år. Ta med besteforeldre, søsken, tanter og onkler og sett sammen ditt lag. Gevinst til seirende lag J.

Send inn ditt lag til mail og bli med i konkurransen. Husk Lagsnavn, epost, mobil, og navn på alle tre deltagere fordelt på aldersgruppe.

Vi samles til lagstreff kl. 12:00 som varer frem til ca. 12:30, lagene møter en herrespiller og en damespiller for å bli bedre kjent.

Kl. 12:30 til 14:15 har vi konkurranser som inneholder teknikk, presisjon og quiz. Kl. 13:30 starter vi grillen og tilbyr grillmat og drikke. Stiller du i Fløyautstyr så er det gratis mat og drikke. Øvrige må betale kr. 50,- hvor inntekten vil bli fordelt ut på de lagene som har stand denne dagen.

NB! Det er også mulighet til å melde på laget ditt søndag 11. september.

Til fotballkampene er det gratis for yngres i Fløya utstyr mens det er ordinær inngang for andre.

Velkommen til en knalldag i Fløya land.Oppstart høsten for barn født 2010 og 2011.

Postet av Fløya IF den 10. Aug 2016

Nå starter vi opp igjen med spillergruppene født 2010 og 2011.

2011 starter opp torsdag 18. august kl. 17:00-18:00 i gymsalen Fløyahallen.
Oppstartansvarlig er Trond Robertsen.

2010 starter opp torsdag 25. august kl. 17:00-18:00 i Fløyahallen del A.
Trener er Hans Norbye.

Fløya starter nå med de yngste som hvor man også vil få gleden av å bli en del av den kommende jentesatsingen i Fløya. Alt ligger til rette med egen hall og egen bane.

Send epost til post@floya.no for å tilkjennegi din interesse, så vil vi fortløpende svare og informere om hva som vil skje når. Velkommen til både gutte- og jentefotball i Fløya.

Se også vår hjemmeside www.floya.no for informasjon.Kursing - Utdannelse IF Fløya

Postet av Fløya IF den 4. Aug 2016

Høstens kurs fra Troms fotball krets er nå sendt ut til alle lagledere m.fl.

Vi oppfordrer flest mulig til å ta kurs og utdanne seg videre for å få en best mulig hverdag. Kunnskap er ikke tung å bære og vil være med på å utvikle alle, klubben inkludert.

Vi ønsker også å få en oversikt over hvem som har hvilke kurs i Fløya, så vi oppfordrer alle til å sende inn (epost post@floya.no) oversikt over kurs i regi av NFF/NIF, slik at vi får dette registrert.

Se kurs i høst fra TFKIF Fløya ønsker barn født 2010 og 2011 velkommen til fotball

Postet av Fløya IF den 9. Jun 2016

Velkommen til barn født 2011.

IF Fløya er nå i gang med å starte opp lag med spillere født 2011.

Barn født 2010 har allerede vært i gang en stund, og samles nå ukentlig hver torsdag i Fløyahallen fra kl. 17:00 til 18:00. Barn født 2011 starter vi opp med nå torsdag 16. juni kl. 17-18 i gymsalen – Fløyahallen. Vi fortsetter også torsdag 23. juni til samme tidspunkt og sted. Kontakt vil være Trond Robertsen mobil 911 16 536. Vi fordeler lagene på egne jente- og guttelag for å lette start kurven for barna.

IF Fløya er vel aller mest kjent for sitt damelag som har spilt i toppserien i mange år, og som nå spiller i 1. divisjon. For å sikre rekrutteringen til damelaget fremover, vil Fløya nå gå sterkt inn også for å få etablert egne jentelag.

Vi starter nå med de yngste som vil få gleden av å bli en del av den kommende jentesatsingen i Fløya. Alt ligger til rette med egen hall og egen bane.

Send epost til post@floya.no for å tilkjennegi din interesse, så vil vi fortløpende svare og informere om hva som vil skje når. Velkommen til både gutte- og jentefotball i Fløya.Fløyaposten Mai 2016

Postet av Fløya IF den 20. Mai 2016

Fløyaposten mai 2016


Kreditering til noen av de artiklene/fotoene som er i denne Fløyaposten har dessverre falt ut.

Artikkel side 6, "Fløya Herrer 2016" er skrevet av Beate Ytreberg.
Artikkel side 8, "Spille på banen, sjarmen og humoren - et spillerintervju" er skrevet av Beate Ytreberg.
Artikkel side 9, "Fløyaherrenes fabelaktige frivillige" er skrevet av Beate Ytreberg.
Bilde side 8 av Andreas Arntzen, er fotografert av Roy-Tore Meyer og fotograf side 9 av Fløyaherrenes fabelaktige frivillige, er Lasse Holmeslet.

Vi beklager.
Fløya i Borgertoget 17. mai

Postet av Fløya IF den 10. Mai 2016

Nå er det en uke (pr. 10.5.) igjen til is, brus og pølser.

IF Fløya ønsker også i år å være representert i borgertoget 17. mai. Vi håper så mange som mulig har tid og mulighet til å representere Fløya i toget.

Hvis noen skulle ha et stort ønske om å bære klubbfanen, så ta kontakt med adm, så reserverer vi deg muligheten.

Alle lag og grupper (bueskytterne og) oppfordres herved til å stille. Hvem stiller med flest representanter av lagene? Ta gjerne med en ball, og still gjerne i fotballdrakt eller klubbgenser. Det setter bare en ekstra spiss på hvor du til daglig driver din idrett.

Velkommen i borgertoget i Fløya farger.Tider på Fløyabanen/Fløyahallen fra 1. mai

Postet av Fløya IF den 25. Apr 2016

Nå kan alle lag se når de har treninger og kamper på http://www.floya.no/p/16606/timeoversikt

Se Søk på lag/kunder for deres treningstider/kamptidspunkt (rullgardin kommer opp).

Her ser dere fortløpende treningstidene deres.


mvh

Fløya AnleggTine - Fløya Fotballskole 2016

Postet av Fløya IF den 15. Apr 2016

Invitasjon til TINE-Fløya Fotballskole 2016

IF Fløya har gleden av å invitere jenter og gutter født 2004 til og med 2009 til en spennende fotballskole på Fløyabanen / i Fløyahallen.

På fotballskolen får du utvikle dine fotballferdigheter hvor spillet, leken og samværet står i sentrum. Det blir fire dager med fokus på trening, trivsel, læring, topp stemning og gode holdninger!

Dato: Mandag 20.06. - Torsdag 23.06.
Sted: Fløyahallen, Dramsvegen 206, 9010 Tromsø

Tid:
Mandag kl. 09:45 - 14:00
Tirsdag kl. 10:00 - 14:00
Onsdag kl. 10:00 - 14:00
Torsdag kl. 10:00 - 14:00


Alle deltagere får utdelt t-skjorte, diplom, fotball og ryggsekk.

Pris kr. 900,- pr. deltager. Barn nr. 2 kr. 650,- (søskenmoderasjon).
Påmelding innen 10. juni kl. 12:00.

Påmelding: https://www.deltager.no/Tine-Floya_fotballskole_20...

Velkommen til TINE / Fløya Fotballskole med motiverte trenere.
For info, kontakt John W. Olsen på mobil 91556411 eller e-post john@floya.no

Hilsen
IF Fløya

Husk! Ta med en matpakke, drikkeflaske og uteklær.Ingebrigtsen Cup 2016

Postet av Fløya IF den 5. Apr 2016

IF Fløya inviterer til

Fløyahallen/banen Lørdag 30.4. – Søndag 1.5.

Se endelig Kampoppsett her.

Se også: www.floya.no.

OVERNATTING

IF Fløya kan tilby godkjente lokaler for overnatting til utenbys lag. Kontakt Magne Ripman, mobil 957 55 438 eller e-post magne@floya.no for nærmere info og avtale.

KIOSK

Det vil under hele turneringen være kiosk/kafeteria med salg av middag tilgjengelig.1. runde NM Herrer

Postet av Fløya IF den 1. Apr 2016

1. runde NM Herrer mot Bodø Glimt onsdag 13. april kl. 17:00

Forhåndssalg av billetter (anbefales);

mandag 11.4. kl. 09-15

tirsdag 12.4. kl. 09-15

onsdag 13.4. 09-14

pluss Jekta lørdag 9.4.Spis på Egon og støtt Fløya

Postet av Fløya IF den 16. Mar 2016

Hei, hvis du ønsker å kose deg samtidig som du støtter Fløya, så kan du gå å spise på Egon og opplyse om Fløya avtalen når du skal betale.

Da tilfaller 10 % av beløpet til Fløya!

Se fanen IF Fløya og STØTT FLØYA og EGON.

Enkelt og godt!Fløya-DNB Fotballskole

Postet av Fløya IF den 10. Mar 2016


GRATIS DNB / FLØYA Fotballskole

Opplegg og regi: Fløya herrer 3. divisjon

Sted: Fløyahallen

For: Gutter og jenter, 6 -11 år

Når: Mandag 21.3. kl. 10-14

Tirsdag 22.3. kl. 10-14

Registrering: Mandag 21.3. kl. 09-10.

NB! Ingen forhåndspåmelding

Fløya / DNB spanderer enkel lunsj og noen fotballeffekter.

Ta med egen ball.Fløyaturneringa 2016

Postet av Fløya IF den 29. Jan 2016

FLØYATURNERINGA 2016 starter nå fredag ettermiddag og går til og med søndag kveld. 120 lag er påmeldt og vi i Fløya gleder oss til storveis barne- og ungdomsfotball.Fløyaposten 2015

Postet av Fløya IF den 28. Jan 2016

Her er Fløyaposten for høsten 2015. FloyaPosten November2015.pdf