Ny daglig leder ansatt.

Postet av Fløya Hovedstyret den 5. Feb 2020


IF Fløya har ansatt daglig leder. Thomas Båtnes Braaten 32 år. Han har bak seg en over 15 år lang karriere som profesjonell fotballspiller. Han har nylig avsluttet sin Bachelorgrad innen Sport Management ved University College of Northern Denmark.

Thomas har gjort et meget godt inntrykk i løpet av våre samtaler med ham. Han er reflektert og har gode verdier og holdninger som passer en dugnadsklubb som Fløya godt. 

Vi ser frem til å bli enda bedre kjent med Thomas gjennom sitt virke som daglig leder i Fløya. Han har sin første arbeidsdag mandag 10. februar. Ta ham vel imot.

Thomas, velkommen til Fløya og lykke til!

 Spillerkarriere:
2004: Tromsø IL Eliteserien
2009-11: Alta IF 1.div
2012-14: Bodø/Glimt: 1 div og Eliteserien
2015: Hønefoss: 1.div
2016: Ull/Kisa: 1.div
2017-18: Alta IF 2.div
2019: Tromsdalen UIL 1.divNy herretrener tilsatt.

Postet av Fløya Hovedstyret den 4. Feb 2020Mikael Raimo Johnsen ønskes velkommen som ny trener for herrelaget i IF Fløya. I Mikael får vi en ung, moderne og skolert trener. Han kommer fra det et av beste akademier i fotballnorge.

IF Fløya vil både takke Tromsø IL for velvilje i prosessen og at Mikael kan starte raskt opp i sin nye jobb. Videre takk til våre samarbeidspartnere og sponsor som også har bidratt i prosessen. Vi takker også Morten Kræmer og Steinar Nilsen for deres bidrag.

Mikael vil lede treningene allerede denne uken.Ny herretrener tilsatt.

Postet av Fløya Hovedstyret den 4. Feb 2020Mikael Raimo Johnsen ønskes velkommen som ny trener for herrelaget i IF Fløya.  I Mikael får vi en ung, moderne og skolert trener. Han kommer fra det et av beste akademier i fotballnorge.  IF Fløya vil både takke Tromsø IL for velvilje i prosessen og at Mikael kan starte raskt opp i sin nye jobb. Videre takk til våre samarbeidspartnere og sponsor som også har bidratt i prosessen. Vi takker også Morten Kræmer og Steinar Nilsen for deres bidrag.  Mikael vil lede treningene allerede denne uken.

Nye vedtekter

Postet av Fløya Hovedstyret den 3. Feb 2020

På Idrettstinget i 2019 ble det vedtatt en rekke endringer i NIFs regelverk som trådte i kraft 1. januar 2020. For å sikre at alle idrettslag har en lov som til enhver tid er i samsvar med NIFs regelverk, har NIF vedtatt en egen lovnorm for idrettslag.  IF Fløyas vedtekter er revidert iht. endringer i Lovnormen, og ble formelt vedtatt av Hovedstyret 30.12.2019.

IF Fløya vedtekter pr. 31.12.2019.pdf