Poeng på damelaget og nedtur for herrelaget

Postet av Fløya IF den 20. Jul 2020

Denne helga var det tid for årets første hjemmekamp for både dame- og herrelaget. Lørdag tok damelaget imot Amazon Grimstad til en jevn kamp på Fløya Arena. Gjestene fra Sørlandet startet kampen best og gikk tidlig i ledelsen. I andre omgang presser vi på for en utligning og blir belønnet gjennom en scoring fra Vilde. Begge lag har muligheter til å avgjøre kampen men det ender 1-1.


Herrelaget fikk en tung dag hjemme mot fjorårets 1.divisjonslag, Skeid. Etter 30 jevnspilte minutter scorer Skeid to kjappe mål. I andre omgang tar Skeid kommandoen fra start og gir seg ikke før det står 0-6 på resultattavla. 


Til helga venter nye spennende bortekamper mot Stabæk for damelaget og Eidsvold for herrelaget. Vi går for årets første trepoengere for Fløya! 0 Kommentar

Tøff seriestart for både damene og herrene

Postet av Fløya IF den 14. Jul 2020

Endelig skulle vi få muligheten til å sparke i gang årets sesong! Søndag serieåpnet damelaget mot ØHIL på bortebane. Etter en jevnspilt første omgang scorer vertene like før pause. I andre omgang får vi fire nye baklengsmål som gjør at resultatet til slutt blir 5-0. Vikarierende lagleder, Brede Gjestvang konkluderer med at vi taper mot et sterkt ØHIL, men at kampen var mer jevn enn det resultatet tilsier. Vi skaper flere gode sjanser til å score men må bli tøffere innenfor begge 16-meterne for å vinne disse kampene.


Herrelaget debuterte i PostNord-ligaen med bortekamp mot et VIF2 lag med hele 9 A-lagsspillere. Til tross for dette er det vi som har mest ball i en sjansefattig første omgang. I andre omgang legger VIF2 et stadig større press på oss, noe som resulterer i uheldig baklengsmål etter en corner på slutten av kampen. De fleste spillerne våre debuterte på dette nivået i denne kampen og herrene la ned en heroisk innsats.


I en annerledes og tettpakket fotballsesong 2020 har vi ikke tid til annet enn å se framover og til helgen er det nye muligheter for å slå tilbake på Fløya Arena for både dame- og herrelaget. Damene møter Amazon Grimstad på lørdag klokken 17.00. Herrene skal i aksjon mot Skeid på søndag klokken 16.30. Les mer om tilskuer- og billettinformasjon i egen sak.

Vel møtt!


0 Kommentar

Tilskuer- og billettinformasjon

Postet av Fløya IF den 9. Jul 2020

Nå er det litt over en uke til årets første hjemmekamper skal spilles på Fløya Arena. På grunn av Covid-19 må IF Fløya følge en streng protokoll for gjennomføring av kamper.


Protokollen tar utgangspunkt i følgende tre grunnpilarer for å hindre/bremse smittespredning:
A. Syke personer deltar ikke ved gjennomføringen av fotballkamper
B. God hygiene praktiseres på kamparenaene
C. Kontakt reduseres så langt som mulig 


Vi oppfordrer publikum til å være ute i god tid og følge de anvisningene som gis av vaktene. Videre ser vi helst at tilskuere går, sykler eller bruker private transportmidler til stadion. Offentlig kommunikasjon bør unngås. Vi har har parkeringsplass til alle. 


Billetter kjøpes foran tribunen via kort eller Vipps, og det er kun adgang til tribunen via vei opp fra stadion. Enkelte seter vil være avstengt for å sikre 1 meter avstand mellom publikum. Det er ikke tillatt å oppholde seg på andre steder enn tribuneanlegget under kamp. Grunnet strenge regler for kampavvikling må vi bortvise folk som ikke løser inn billett. 


Billettpriser 2020 for 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen:

Voksen: 100,-

Honnør/barn: 50,-

Medlemmer i klubbantrekk: gratis


Kom på kamp og vi garanterer spennende fotball og litt enkelt kioskutvalg.


0 Kommentar

Innkalling til skriftlig årsmøte i IDRETTSFORENINGEN FLØYA 2020

Postet av Fløya IF den 2. Jul 2020

Til medlemmene i Idrettsforeningen Fløya

Tromsø, 2. juli 2020 

Innkalling til skriftlig årsmøte i IDRETTSFORENINGEN FLØYA 2020

 

Styret innkaller herved til årsmøte i Idrettsforeningen Fløya, søndag 2. august 2020. 

 

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes skriftlig. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.  

Ordinært årsmøte som skulle gjennomføres i mars tidligere i år er utsatt til medio november på grunn av stor interesse for årsmøtet. Vurderingen av interessen er basert på dekning og uttalelser i media. Styret ønsker å gjennomføre ordinært årsmøte med normal fysisk møtedeltakelse men det lar seg ikke gjøre ettersom grensen for arrangement er av smittehensyn 200 personer og antall medlemmer i IF Fløya er over 200.

Årsmøtet 2. august har kun som formål å få valgt revisor og få godkjent årsregnskapet for 2019. For å kunne søke om momskompensasjon må IF Fløya ha et årsmøtegodkjent regnskap for 2019 innen 15. august 2020. Årsmøtet må velge revisor få å etterleve lisenskrav og retningslinjer fra Norges Fotballforbund i forbindelse Fløya Herrer As spill i Postnord-ligaen. Basiskrav under de økonomiske retningslinjene tilsier at IF Fløya må engasjere statsautorisert/registrert revisor som er medlem av Den norske Revisorforening.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 19. juli 2020. Epost post@floya.no kan benyttes. Det ønskes at vedlagte mal brukes. 

 

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet per e-post ved henvendelse til post@floya.no eller på IF Fløyas kontorer i Fløyahallen. 

 

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene må dette oversendes styret på e-post før årsmøtet, slik at dette kan avklares i god tid før saksdokumentene blir tilgjengeliggjort. 

 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av IF Fløya i minst én måned, fylle minst 15 år i 2020, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. 

 

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se IF Fløyas lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan IF Fløyas daglige leder kontaktes på epost thomas@floya.no eller telefon 415 28 538. 

 

Velkommen til årsmøtet! 

 

Med vennlig hilsen 

Styret  Vedlegg


Forslag til: Årsmøte i [navn på idrettslaget] 2020 

Fra: [ditt navn] 

Tittel på forslag: [skriv inn tittel] 

 

Forslag: 

[Her skal forslaget skrives nøyaktig i den ordlyd det ønskes vedtatt. Begrunnelsen for forslaget skal fremgå i begrunnelsen under.]  

 

Begrunnelse: 

[Her skal din begrunnelse for å fremme forslaget presenteres.]  

 

 

[Sted og dato]  

 

_______________ 

[signatur] 

[Navn] 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline