Målrik treningskamp med ett litt forsmedelig tap for Stakkevollan.

Postet av Fløya J19 den 4. Feb 2017

Lørdag kveld var det treningskamp mot damene fra Stakkevollan. Kampen ble spilt i Bobla med tre omganger av 30 minutter.

Laget bestod av de yngste jentene med unntak av de som skulle spille kretskamp på søndag. I tillegg var Tiril og Victoria med. Victoria fikk dessverre ikke lang spilletid, og måtte forlate banen etter relativt kort tid etter å ha blitt møtt med strake ben og knotter i en duell. Foten er på bedringens vei, men det går nok en uke før vi ser henne på treningsfeltet igjen.

Vi fører kampen fra starten av og får ett tidlig mål. Til første pause leder vi 1-2, og vi leder 2-3 før siste omgang. Siste omgang preges av noe usikkerhet når vi skal spille oss ut fra eget forsvar, og som gir oss noen langskudd i mot. Godt plasserte skudd som er uttagbar for keeper. Når vi da ikke setter våre 100%-sjanser drar Stakkevollan i fra. Kampen endte til slutt 7-5 til Stakkevollan.