Invitasjon Fløyaturneringa 2020

 

Fløyahallen Fredag 24/1-Søndag 26/1 2020


 Link til kampoppsett: https://floyaturneringa.cups.nu/2020,nb/result/


Vi har den glede å invitere alle mini- og lille-lag fra hele Troms fylke til vinterens store fotballopplevelse for alle spillere under 12 år i Fløyahallen.

Frist for påmelding: 16. januar.

Da er det klart for påmelding til Fløyaturneringa 2020. I 2018 var det 100 påmeldte lag. Fløyahallen vil bli fylt med fotballglede både fredag, lørdag og søndag. De enkelte klassene og puljene vil bli avviklet i løpet av noen timer en av dagene.

 

REGLER – KAMPER – LAG – SPILLERE

 

Hvert lag får minst 4 kamper à 17 minutter (15 min i 3v3). Lagene vil så langt det lar seg gjøre bli inndelt i puljer etter fødselsår med 5 lag i hver pulje. Hvert lag består av keeper og 4 utespillere. Etter avtale lagene imellom, kan lagene stille med flere utespillere. Dette må avtales i god tid før kampstart. Kampene avvikles på 1/3 bane i Fløyahallen.

Vi vil tilstrebe at de eldste klassene får spille sine kamper i den midterste hallen da denne er størst. I de yngste klassene gjør vi også banen noe kortere. Utspark fra keeper er ikke tillatt i klassene 11- og 12 år når ballen har vært ute av spill. Vi gjør oppmerksom på at et lag som ligger under med 5 mål kan sette inn en ekstra utespiller. Ved ti mål kan enda en spiller settes inn. Utover bestemmelser som fremgår av denne invitasjon vil kampene avvikles etter NFF`s reglement for barnefotball. http://www.fotball.no/Barn_og_ungdom/Barnefotball/


Påmelding her!

Frist for påmelding: 16. januar. 

Påmeldingsavgift 3er fotball kr. 800,-.

Påmeldingsavgift øvrige: kr. 1.200,- pr lag.

Det vil bli medaljer til alle. Premieutdeling og fotografering av lagene i sosialrommet etter lagenes siste kamp. Kampoppsett vil være klart senest Tirsdag 21. januar.

Info også pr e-post til registrert kontaktperson, på www.floya.no og vår facebookside.


OVERNATTING

IF Fløya kan tilby godkjente lokaler for overnatting til utenbys lag. Kontakt Magne Ripmann, mobil 957 55 438 eller e-post magne@floya.no for nærmere info og avtale.


KIOSK

Det vil under hele turneringen være kiosk/kafeteria tilgjengelig.


Levert av IdrettenOnline